Prenner - Project engineering partner

prenner

project engineering partner

Millaiset haaveet – sellainen urapolku

Millaisia haaveita sinä haluat toteuttaa työurallasi? Tuuppa meille töihin, niin aletaan toteuttamaan niitä yhdessä.

Me Prennerillä haluamme, että meidät tunnistetaan hyvänä työpaikkana ja vastuullisena työnantajana. Meillä tehdään töitä yhdessä ja samalla tuemme työntekijöittemme asiantuntijuutta kehittymään kohti heidän omia unelmia. Työntekijämme saavat kertoa meille omista yksilöllisistä haaveistaan ja me tuemme niiden toteutumista. Sitoutuneiden työntekijöiden ansiosta asiakkaamme saavat nauttia parhaasta mahdollisesta palvelusta ja voivat olla varmoja siitä, että Prennerin työntekijöiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista pidetään huolta.

Tulemme rekrytoimaan työntekijöitä lähivuosien aikana, ja tarvetta uusille työntekijöille voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla. Siksi kannattaa ottaa meihin pian yhteyttä ja kertoa omasta osaamisesta sekä unelmista, joiden toteuttamisessa me voimme olla mukana. Meille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin konkarit. Etsimme eri alojen asiantuntijoita, jotka jakavat yhteiset arvomme ja nauttivat ammattitaitonsa jatkuvasta kehittämisestä.

Palvelumme sekä aukeavat uramahdollisuudet

SITE kenttäpalvelut

 • Käyttöönottajia teollisuuteen
 • Työmaapäällikköä teollisuuden investointeihin
 • Mekaanisia asennusvalvojia teollisuuteen
 • Automaatiovalvojia teollisuuteen
 • Sähkövalvojia teollisuuteen ja uusiutuvaan energiaan
 • Rakentamisen valvojia teollisuuteen ja uusiutuvaan energiaan
 • Infravalvojia uusiutuvan energian rakennusprojekteihin
 • Turvallisuuskoordinaattoreita teollisuuteen ja uusiutuvaan energiaan

PMA projektinhoitopalvelut

 • Projektipäällikkö teollisuuden investointeihin
 • Projekti-insinööriä avustamaan projektipäälliköitä teollisuuden investointiprojekteissa

QAQC laadunhallintapalvelut

 • Hitsauskoordinaattoria
 • IWI/IWS materiaalitekniikan ja hitsauksen asiantuntijaa

DOCS teknisen dokumentoinnin palvelut

 • Dokumentointi-insinööriä luomaan käyttö-, huolto ja asennusmanuaaleja
 • Dokumentointi-insinööriä teollisuuden projekti- ja laadunhallintadokumentointiin

Ketä me Prennerläiset olemme?

Tavoittelemme asiakkaillemme, yhteiskunnalle ja ympäristölle merkityksellisisä projekteja, jotka toteuttamalla voimme vaikuttaa myönteisesti tulevaisuuden maailmaan. Autamme asiakkaitamme menestymään toteuttamalla ideat käytäntöön hyvinvoivalla henkilöstöllä. Haluamme olla teollisuuden merkittävä ja haluttu projektien toteutuskumppani ja haluamme luoda ratkaisuja, joilla rakennamme kestävää yhteiskuntaa. Ansaitsemme työntekijöittemme ja asiakkaidemme luottamuksen avoimuudella ja rehellisyydellä. Palvelemme asiakkaitamme heidän tarpeidensa mukaan ja etsimme ennakkoluulottomasti ratkaisuja, jotka ovat asiakkaidemme ja maapallomme parhaaksi. Kunnioitamme toisia, onnistumme yhdessä ja panostamme jatkuvaan oppimiseen. Prennerillä kehitetään johtamisjärjestelmiä kansainvälisesti hyväksyttyjen ISO-standardien mukaisesti, mikä takaa laadukkaan johtamistavan ja toiminnan seurannan ja arvioinnin. Arvostamme palautteen saamista ja otammekin kiitollisina vastaan kaiken palautteen, mikä vie toimintaamme eteenpäin.

Missä toimimme?

Meillä on toimipisteet Oulussa ja Iissä, mutta työntekijämme työskentelevät ympäri Suomen. Voit siis työskennellä meillä vaikka asuisit eri puolella Suomea. Meidän alalla tehdään töitä tyypillisesti myös ulkomailla, joten ovet ovat avoinna myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Lue täältä lisätietoja referensseistämme.

Miltä kuulostaa, jaatko kanssamme samat toimintatavat ja arvot, ja haluaisitko olla tärkeä osa kasvavaa porukkaamme? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, niin sovitaan tapaaminen kahvikupposen, lounaan, Teamsin tai vaikka ulkoilun merkeissä.

Ota yhteyttä

Antti Kärkkäinen
Partner, DI
Teollisuus ja uusiutuva energia
Tuomo Vengasaho
Partner, IWE, Ins.
Teollisuus ja vesi
Jaa somessa