Prenner - Project engineering partner

prenner

project engineering partner

Tule osaksi kumppanuus-verkostoamme!

Me Prennerillä rakennamme jatkuvasti uutta kumppanuusverkostoa. Otappa meihin yhteyttä ja tule kanssamme toteuttamaan asiakkaittemme projekteja!

Me Prennerillä haluamme rakentaa pitkäkestoisia asiakassuhteita eri teollisuuden aloilla ja markkinoilla. Nopeasti muuttuvassa ja kehittyvässä teollisuudessa tarvitaan sujuvaa, monialaista työskentelyotetta. Jotta saumaton yhteistyö toteutuu ja asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua, tarvitsemme jatkuvasti uusia kumppanuuksia, joiden avulla asiakkaiden projektit toteutetaan parhaan mahdollisen tiedon ja taidon mukaan. Uskomme, että kukaan ei menesty yksin ja rehdissä yhteistyössä on voimaa.

Haluamme muodostaa pitkäaikaisia kumppanuuksia, joista molemmat hyötyvät. Olit sitten yksinyrittäjä tai työnantajayrittäjä kumppanuutemme tarjoaa vaihtelevia ja mielenkiintoisia töitä teollisuuden projekteissa sekä mahdollisuuksia kasvuun ja kehittymiseen.

Mitä tarjoamme

Osana kumppanuusverkostoamme saat mahdollisuuden työskennellä maailman johtavien tuotantoyhtiöiden ja teknologiatoimittajien kanssa mielenkiintoisissa projekteissa maailmanlaajuisesti.

Me pidämme huolen asiakashankinnasta ja sopimusneuvotteluista eri teollisuuden alojen toimijoiden kanssa ja tarjoamme kumppanuusverkostollemme valmiita tehtäviä mielenkiintoisissa teollisuuden projekteissa. Sinä voit keskittyä kiinnostuksesi, osaamisesi ja ammattitaitosi mukaisiin tehtäviin. Osana verkostoamme pääset myös kehittämään omaa osaamistasi koulutusten ja perehdytysten avulla.

Lisäksi käytössäsi on joustavat tilamme sekä IT välineet ja ohjelmistolisenssit. Yhteisten projektien lisäksi pääset osallistumaan meidän verkosto- ja henkilöstötapahtumiin.

Arvot toiminnan perustana

Meille kumppanuus tarkoittaa asiakaskeskeisyyttä, parempia palveluja ja yhteistyötä, jossa kaikki menestyvät. Rakennamme kumppanuusverkostoa, joka auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme paremmin projektin koko elinkaarella, mukautumaan vaihtelevaan toimintaympäristöön ja täyttämään tulevaisuuden asettamat odotukset.

Kumppanuutemme rakentuvat yhteisille arvoille. Haluamme, että asiakkaamme menestyvät saaden parasta mahdollista palvelua, joten emme tingi työn laadusta tai osaamisesta. Tavoitteemme asettavat meille ja kumppaneillemme korkeita vaatimuksia.

Ansaitsemme työntekijöidemme ja asiakkaidemme luottamuksen avoimuudella ja rehellisyydellä. Palvelemme asiakkaitamme heidän tarpeidensa mukaan ja etsimme ennakkoluulottomasti ratkaisuja, jotka ovat asiakkaidemme ja maapallomme parhaaksi. Kunnioitamme toisia, onnistumme yhdessä ja panostamme jatkuvaan oppimiseen. Prennerillä kehitetään johtamisjärjestelmiä kansainvälisesti hyväksyttyjen ISO-standardien mukaisesti, mikä takaa laadukkaan johtamistavan ja toiminnan seurannan ja arvioinnin. Arvostamme palautteen saamista ja otammekin kiitollisina vastaan kaiken palautteen, mikä vie toimintaamme eteenpäin.

Kumppanuus pähkinänkuoressa

Me hoidamme toimeksiannot ja asiakasviestinnän. Hyväksyttynä kumppanina profiilisi yhdistetään asiakastarpeisiimme, joista valikoidaan sinun osaamiseesi sopivat työt. Toimeksiannossa teet työt itsenäisenä konsulttina meidän alihankkijana. Jos sinulla ei vielä ole omaa yritystä, ei hätää, voimme auttaa sinua löytämään ratkaisun, miten voisimme tehdä liiketoimintaa yhdessä.

Haluatko olla rakentamassa maailmaa, jota ei vielä ole ollut? Liity meihin ottamalla yhteyttä yhteydenottokaavakkeellamme, soittamalla tai sähköpostilla!

Ota yhteyttä

Antti Kärkkäinen
Partner, DI
Teollisuus ja uusiutuva energia
Tuomo Vengasaho
Partner, IWE, Ins.
Teollisuus ja vesi
Jaa somessa