Prenner - Project engineering partner

prenner

project engineering partner

Palvelut

PMA

PMA on projektinhallintapalvelumme teollisuusyrityksille, jotka investoivat kasvuun ja tarvitsevat kumppania toteuttamaan ideat käytäntöön. Kokoamalla parhaan mahdollisen projektitiimin toteutamme projektin puolestasi tai osana teidän projektiorganisaatiota ja lupaamme, että yhdessä laaditun projektisuunnitelman ja hyväksi todetuilla projektinhoidon prosesseillamme investoinnille asetetut tavoitteet saavutetaan. Tunnemme teollisuuden toimijat ja löydämme parhaat tekijät eri teknillisille osa-alueille. Ratkaisemme projektin aikana tulevat ongelmat ja teemme päätökset parhaaseen tietoon nojautuen.

Viestimme selkeästi ja avoimesti, jotta sinä tiedät, mitä projektissa tapahtuu. Olemme omistajan asialla ja palvelemme investoinnin koko elinkaarella esiselvityksestä käyttöönottoon ja kunnossapidon suunnitteluun. Sillä välin sinä voit keskittyä tuloksentekoon.

Palvelun hyödyt
1
Toteutus
Me hoidamme projektin toteutuksen, sinä keskityt liiketoimintaasi
2
Kustannukset
Säästät henkilöstökustannuksissa, kun käytät projektinhallintapalvelua vain tarpeeseen
3
Aikataulu
Saat tuottavan, laadukkaan ja vaatimuksenmukaisuudet täyttävän investoinnin aikataulussa ja budjetissa

Riippumattomana toimijana toimimme omistajan parhaaksi. Keskitymme kaiken kokoisten ja eri teollisuusalojen käyttö-, investointi-, kunnossapito- ja kehitysprojektien toteutukseen. Projektinhoidon prosessimme takaavat systemaattisen tavan hoitaa projekteja yhdessä projektin kaikkien henkilöiden ja sidosryhmien kanssa. Voimme toimia osana teidän projektiorganisaatiota tai hoitaa puolestasi koko projektin suunnittelusta hankintoihin, valmistukseen, asennukseen ja käyttöönottoon. Menestynyt projekti on huolellisen valmistautumisen palkinto.

Jokainen projekti on ainutlaatuinen ja palvelu voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivaksi. Voit ostaa vain osan palveluista tai voimme vastata koko projektin hoidosta omistajan puolesta. Palvelumme räätälöidään tarpeesi mukaan seuraavista osista.

Palvelumme räätälöidään tarpeesi mukaan seuraavista osista

Klikkaa palvelua nähdäksesi lisätietoa.

Projektinjohtopalvelulla autamme sinua pitämään projektin aikataulussa ja kustannuksissa. Pidämme projektin langat käsissämme ja vastaamme projektin tuloksesta.

Yhdessä laadittu projektisuunnitelma toimii projektin kompassina.

Aikataulutamme projektin ja sovitamme eri työvaiheet yhteen halliten muutoksia. Seuraamme laatua ja kustannuksia ja hallitsemme riskejä. Pidämme huolen tarvittavista resursseista. Ratkaisemme matkan varrella tulevat ongelmat ja viestimme projektin osapuolille avoimesti ja tehokkaasti. Olemme omistajan asialla ja haluamme toteuttaa tuottavan investoinnin joka kestää pitkään.

Kustannuslaskentapalvelulla autamme sinua arvioimaan projektin kustannukset ja helpotamme urakkatarjouspyyntöjen laadintaa. Tarjouslaskentapalvelulla autamme urakoitsijoiden urakkalaskentaa.

Laskemme puolestasi projektin kustannukset ja valvomme niiden toteutumista. Insinöörimme tekevät massa- ja määrälaskentaa, määräpohjaisia kustannusarvioita ja määräluetteloiden vertailulaskelmia. Tarkat ja ajantasaiset määräluettelot auttavat tekemään vertailukelpoisia tarjouskyselyjä ja luotettavia aikatauluja. Teemme urakoiden loppu- ja jälkelaskelmat, niin saat tarkan tiedon projektin taloudellisesta onnistumisesta.

Projektien yleisiä ongelmia ovat suunnitelmien myöhästyminen ja virheellinen suunnittelu, joista aiheutuu lisäkustannuksia ja viivästyksiä. Riippumattoman toimijana me autamme sinua välttämään nämä karikot.

Suunnittelulla ja sen ohjauksella voidaan vaikuttaa hankkeen onnistumiseen. Suunnitteluvaiheen ratkaisut vaikuttavat merkittävästi projektin kustannuksiin. Hyvällä suunnittelun ohjauksella pystymme auttamaan sinua toteuttamaan tuottava investointi ajallaan, joka kestää vuosia eteenpäin.

Hankintapalvelulla autamme sinua löytämään parhaat mahdolliset tekijät ja toimittajat toteuttamaan ideasi. Tunnemme kattavasti eri teknillisten alojen toimittajia ja urakoitsijoita, joten sinä voit luottaa, että investointiisi löytyy hyvät ja laadukkaat kumppanit sopivaan hintaan.

Valmistelemme urakka-asiakirjat ja hankintasopimukset sekä tarjouspyyntöaineistot. Järjestämme urakkaneuvottelut ja valmistelemme aineiston, joka auttaa sinua tekemään valintapäätöksen toimittajista.

Aikatauluttajamme tekevät projektiisi luotettavan ja realistisen aikatulun pilkkomalla eri osa-alueet hallittaviin kokonaisuksiin. Aikataulutamme hankinnat, suunnittelun ja toteutuksen yhteistyössä toimittajien kanssa. Seuraamme ja raportoimme edistymää ja ennustetta eri sidosryhmien kanssa sovittuun perusaikatauluun verrattuna. Pidämme huolen, että kriittisen polun tehtävät tulevat valmiiksi suunnitelmien mukaan.

Toimimme ratkaisukeskeisesti aikatauluongelmien parissa ja löydämme ratkaisut suunnitelmassa pysymiseen.

Toteutus- ja valvontapalvelulla huolehdimme puolestasi, että projektin tavoitteet saavutetaan. Seuraamme edistymää ja vertaamme sitä aikatauluun. Toimimme projektin koordinaattorina eri toimittajien kesken ja järjestämme projekti- ja työmaapalverit. Ratkaisemme vastaantulevat ongelmat ja hallitsemme muutoksia. Kaikesta viestimme tehokkaasti, jotta sinä tiedät projektisi tilanteen.