Prenner - Project engineering partner

prenner

project engineering partner

Palvelut

QAQC

QAQC laadunhallintapalvelulla autamme sinua varmistamaan toimitusten laatuvaatimukset ja painelaitedirektiivin (PED) vaatimuksenmukaisuuden. IWE tason hitsausasiantuntijamme ovat apunasi niin hitsauksen laadunhallinnassa kuin prosessien kehittämisessä. Sinä voit luottaa, että toimituksen laatu pysyy hyvänä ja poikkeamien käsittely on sujuvaa. Pidämme huolen, että poikkeamat dokumentoidaan, tehdään korjaavat toimenpiteet ja valvotaan niiden toteutuminen. Hyvällä laadunhallinnalla virheet vähenevät ja laatukustannukset laskevat. Lisäksi asiakkaasi tulevat tyytyväiseksi.

Palvelun hyödyt
1
Säästö
Säästät laatukustannuksissa ulkoistamalla IWE tason laadunhallinnan
2
Laatuvaatimukset
Pidämme huolta että toimitukset täyttävät laatuvaatimukset ja vaatimuksenmukaisuuden sinun keskittyessä ydintoimintaasi
3
Nopeat ratkaisut
Joustavalla palvelullamme saat nopeasti ratkaisut mahdollisiin laatuongelmiin
QAQC laadunhallinnan palvelumme räätälöidään tarpeittesi mukaan seuraavista osista.

Klikkaa palvelua nähdäksesi lisätietoa.

Hitsauksen laadunhallintapalvelulla autamme sinua toteuttamaan projektin hitsattavat rakenteet vähäisillä virheillä, saamaan asiakkaasi tyytyväiseksi ja vähentämään laatukustannuksia. ISO 9001 ja ISO 3834 sekä painelaitedirektiivi (PED) ovat kompassimme. Huolehdimme, että hitsattavat rakenteet täyttävät sinun ja viranomaisten sekä tarvittaessa painelaitedirektiivin vaatimukset. Hallinnoimme ja tarkastamme hitsaajien pätevyydet sekä hitsaus- ja menetelmäohjeet. Huolehdimme, että hitsattavat rakenteet tarkastetaan vaatimusten mukaisesti, jäljitettävyys toteutuu ja dokumentaatio vastaa standardeja.

Urakoitsijoita palvelemme laatujärjestelmien rakentamisessa, hitsaajien pätevyyksien ja hitsausmenetelmien hallinnassa, menetelmäkokeiden järjestämisessä ja valvonnassa, hitsauslokin ylläpidossa ja tarkastusten laajuudenhallinnassa sekä hitsauksen dokumentoinnissa.

Toimitusvalvontapalvelulla autamme sinua varmistamaan toimitusten vaatimustenmukaisuuden. Toimimme sinun silminä ja korvina toimittajien luona ja valvomme, että tilaajana saat sitä, mistä ollaan sovittu. Varmistamme, että sinun ja viranomaisten vaatimukset täyttyvät ja että mahdolliset muutokset ja poikkeamat tulee käsiteltyä ja toteutettua. Selkeän raportoinnimme ja aktiivisen viestinnämme avulla sinä tiedät, mitä toimitukselle kuuluu. Yhdessä tehty toimitusvalvontasuunnitelma ohjaa valvontaamme ja varmistaa, että laadun lisäksi kaikki oleellinen, kuten aikataulu, kustannukset, materiaalinhallinta ja tarkastussuunnitelmat on otettu huomioon.

Teemme puolestasi toimittaja- ja alinhankinta-arviointeja ja auditoimme tarvittavat toimittajat. Suunnittelemme auditoinnit ja valitsemme arvioitavat alihankkijat sinun kanssa tarpeittesi mukaan. Hyvin valitulla toimitusketjulla on valtava merkitys tuotteen laatuun. Laatuinsinöörimme vierailevat toimittajiesi luona ja löytävät toimitusketjun puutteet ja kehityskohteet hyvissä ajoin. Varmistamme yhteistyössä suunnitelluilla parannustoimenpiteillä, että puutteet tulevat korjatuksi.

IWE hitsausinsinöörimme ovat hitsauksen erikoisammattilaisia ja IWE asiantuntijapalveluilla auttamme sinua nostamaan yrityksesi hitsaustuotannon maailman kärkikastiin. Kovassa kilpailussa ja vaatimusten kasvaessa hitsauksen laatu, tuottavuus ja taloudellisuus ovat entistä tärkeämmässä asemassa. Me tuemme sinua hitsauksen suunnittelussa, materiaalitekniikassa ja prosessien sekä tuotannon kehittämisessä. Tavoitteenamme on nostaa kilpailukykysi uudelle tasolle.

Laatuaineiston laadintapalvelulla autamme sinua laatimaan projektikohtaiset laatuaineistot niin, että ne täyttävät sekä sinun että viranomaisten määräykset. Hallitsemme puolestasi eri urakoitsijoiden dokumentaatiota ja seuraamme, että dokumentaatio vastaa vaatimuksia ja valmistuu ajallaan. Urakoitsijoita autamme ylläpitämään ja laatimaan laatuaineiston. Pidämme huolen, että laatuaineisto valmistuu yhtäaikaa totetuksen kanssa ja että laatuaineisto on laadukasta ja siinä muodossa, että tilaaja hyötyy siitä.