Prenner - Project engineering partner

prenner

project engineering partner

Palvelut

Arvojohdettu insinööritoimisto

Olemme lahjakkaista työntekijöistä rakennettu insinööritoimisto ja haluamme tehdä asiakkaamme tyytyväiseksi toteuttamalla heidän ideat käytäntöön. Haluamme kehittyä ja kasvaa ja olla haluttu kumppani teollisuusprojektin koko elinkaarella. Meitä ohjaa halu saada asiakkaillemme, yhteiskunnalle ja ympäristölle merkitykselliset projektit onnistumaan. Koemme, että toteuttamalla asiakkaidemme projektit, olemme mukana auttamassa yhteiskuntaamme muuttamaan toimintatapojaan kohti kestävämpää ja puhtaampaa ympäristöä.

Tarjoamme projektinhallinta-, työmaajohto- ja laadunhallintapalveluja sekä teknistä dokumentointia teollisuuteen. Menestymme, kun asiakkaamme menestyvät ja työntekijämme voivat hyvin. Uskomme, että yhdessä pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin ja yhteistyöllä sekä kumppanuuksilla olemme ratkaisemassa maapallon tulevaisuutta.

Olemme toimineet itsenäisinä yrittäjinä vuodesta 2015 lähtien. Huomasimme, että meistä on mukava tehdä töitä yhdessä ja uskomme, että yhdessä voimme palvella asiakkaitamme paremmin, joten yhdistimme Provestin ja Projektipalvelu Vengasahon liiketoiminnat, kun perustimme Prennerin vuonna 2022.  Me jaamme samat maanläheiset ja ihmisiä kunnioittavat arvot ja haluamme, että ne näkyvät myös meidän toiminnassa. Arvomme ovat kaiken tekemisemme ja päätöksentekomme perusta ja meille on todella tärkeää se, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja työntekijämme onnellisia.

Arvot

Avoimuus ja luottamus

Ansaitsemme sekä asiakkaiden että työntekijöiden luottamuksen avoimuudella ja rehellisyydellä. Luottamuksen saaminen vaatii työtä ja aikaa, mutta se menetetään hetkessä, jos arvoista poiketaan.

Asiakas-
lähtöisyys

Haluamme palvella asiakkaitamme heille parhaalla mahdollisella tavalla tuoden heille parhaat ratkaisut. Kun asiakkaamme menestyvät, niin meillä on mahdollisuus menestyä.

Tyytyväiset työntekijät

Olemme palveluyhtiö ja menestyksemme pohjana ovat osaavat ja hyvinvoivat työntekijämme, joka näkyy myös asiakastyytyväisyytenä. Meille on mukava tulla töihin ja töissä viihdytään.

Kunnioitus ja rohkeus

Kunnioitamme toisia, onnistumme yhdessä ja panostamme jatkuvaan oppimiseen. Haastamme vallitsevat käytännöt ja olemme ennakkoluulottomia etsiessämme ratkaisuja, jotka ovat asiakkaidemme ja maapallon parhaaksi.

Missio

Toteuttamalla ideasi luomme maailmaa, jota ei ole vielä ollut. 

Tavoittelemme asiakkaillemme, yhteiskunnalle ja ympäristölle merkityksellisiä projekteja, jotka toteuttamalla voimme vaikuttaa myönteisesti tulevaisuuden maailmaan. Haluamme kasvaa ja kehittyä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Haluamme, että meidät tunnistetaan hyvänä työpaikkana ja vastuullisena työnantajana. Teemme töitä yhdessä.

Visio

Autamme asiakkaitamme menestymään toteuttamalla ideat käytäntöön hyvinvoivalla henkilöstöllä. Haluamme olla teollisuuden merkittävä ja haluttu projektien toteutuskumppani ja haluamme luoda ratkaisuja, joilla rakennamme kestävää yhteiskuntaa. Haluamme olla haluttu ja pidetty työnantaja ja että meillä on hyvä olla töissä. Uskomme, että teollisuuden palveluillemme on tarvetta asiakkaidemme keskittyessä omiin ydintoimintoihin ja tavoittelemme jatkuvaa orgaanista kannattavaa kasvua tarjoamalla erinomaisia palveluja sitoutuneella henkilöstöllä asiakkaiden tarpeisiin mukautuen.