Prenner - Project engineering partner

prenner

project engineering partner

Palvelut

DOCS

DOCS Tekninen dokumentointi -palvelulla autamme sinua ottamaan tiedot talteen ja muuttamaan tiedot selkeiksi ja ymmärrettäviksi dokumenteiksi. Pidämme huolen, että dokumenttisi vastaavat lainsäädännön ja standardien vaatimuksia. Erityisosaamisemme on hitsausdokumentaation tuottaminen ja hallinta, jolla pystyt seuraamaan toimintasi tehokkuutta. Lisäksi laadukkaalla dokumentaatiolla saat asiakkaasi tyytyväiseksi.

Palvelun hyödyt
1
Kustannukset
Säästät dokumentoinnin kustannuksissa joustavalla resurssien kohdentamisella
2
Dokumentaatio
Saat vaivattomasti selkeän ja standardien mukaisen dokumentaation
3
Hitsausdokumentaatio
Hitsausdokumentaatiomme auttaa mittamaan toimintasi tehokkuutta
DOCS Tekninen dokumentointi palvelu räätälöidään tarpeittesi mukaan seuraavista osista.

Klikkaa palvelua nähdäksesi lisätietoa.

Me autamme sinua tuottamaan ja hallitsemaan projektikohtaisen dokumentaation suunnittelusta käyttöönottoon. Saamme projektin valtavan tietomäärän hallintaan ja jäsenneltyä oikeaan asiayhteyteen. Projektidokumentaatioon täytyy päästä käsiksi myös muut sidosryhmät, joten hallitsemme käyttöoikeuksia ja varmistamme, että oikeilla henkilöillä on pääsy oikean tiedon ääreen ajasta ja paikasta riippumatta. Työmaalla huolehdimme rakennusaikaisen dokumentaation laadinnasta ja tarkastamisesta. Laadimme puolestasi myös laatu- ja luovutusaineiston niin sinun aikasi vapautuu ydintehtäviisi.

Hitsausdokuementaatiopalvelu auttaa sinua tuottamaan ja hallitsemaan hitsaustöiden dokumentaation ja varmistamaan työn jäljitettävyyden. Tunnemme eri vaatimukset (EN 1090-2, EN ISO 3834, PED) ja varmistamme tarvittaessa jäljitettävyyden läpi koko valmistusprosessin. Huolehdimme, että tuotantosuunnitelmat, jäljitettävyyskartat ja hitsien sijainnit ovat selkeitä ja helposti saatavilla. Arvioimme tai tarkistamme ja dokumentoimme menetelmät ja hitsaajien pätevyydet, NDT ohjeet ja tarkastajat ja hallitsemme NDT tarkastusten laajuutta. Dokumentoimme perusaineet ja hitsausaineet ja pidämme huolen, että korjatut kohdat tarkastetaan ja dokumentoidaan. Sinä voit luottaa, että hitsauksen laatu vastaa vaatimuksia ja dokumentaatio valmistuu työn kanssa samanaikaisesti ja on laadukasta.

Operaattoreiden, asentajien ja muun käyttöhenkilökunnan on kyettävä asentamaan ja käyttämään laitteita turvallisesti ja oikein. Laadimme selkeät asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeet, jotka auttavat sinua tehokkaaseen asennus-, huolto- ja käyttötoimintaan. Kokoamme tiedot useista eri lähteistä ja poimimme sieltä oleellisen, jonka jäsennämme juuri tarpeeseen. Meillä on vahva asennus- ja käyttötausta, joten tiedämme, mitä ohjeilta vaaditaan ja millaisista ohjeista on todellista hyötyä. Jos sinulla on jo käyttö- ja huolto-ohjeet, mutta tarvitset siitä vain oleellisen tiedon, voimme auttaa sinua jäsentämään sen ymmärrettävään ja helposti saatavaan muotoon.