Prenner - Project engineering partner

prenner

project engineering partner

Palvelut

Toteutamme teollisuuden projektit

Autamme päivittäin asiakkaitamme toteuttamaan projekteja, joilla rakennetaan kestävää yhteiskuntaa. Palvelumme on kehitetty asiakkaitamme kuunnellen ja pyrimme jatkuvaan kehitykseen.

Antamalla projektin toteutuksen meidän vastuulle, sinä voit keskittyä ydintoimintaasi. Olemme apunasi projektin niissä vaiheissa, missä sitä eniten tarvitset ja palvelut räätälöidään tarpeittesi mukaan. PMA projektinhoitopalvelulla pidämme langat käsissä puolestasi. Aloitamme jokaisen toimeksiannon projektisuunnittelulla, joka ohjaa projektin edistymistä aikataulussa ja budjetissa. Haluamme, että saat investointisi tuottamaan suunnitellusti, joten SITE kenttäpalvelulla pidämme huolen, että rakennus- ja asennusvaiheen toteutus onnistuu ajallaan, työmaa pysyy turvallisena ja kaikki urakoitsijat saadaan toimimaan yhteisen tavoitteen eteen. QAQC laadunhallintapalvelulla varmistamme, että toimitukset vastaavat lainsäädäntöä ja standardeja ja investoinnistasi tulee tuottava vuosiksi eteenpäin. DOCS dokumentointipalvelulla huolehdimme, että projektidokumentaatio sisältää kaiken tarvittavan ja täyttää niin sinun kuin lain- ja standardien vaatimukset.

Olemme kumppaniemme yhteenliittymänä perustettu insinööritoimisto ja menestymme, kun asiakkaamme menestyvät ja työntekijämme voivat hyvin. Uskomme, että yhdessä olemme enemmän ja kokoamalla parhaat mahdolliset projektitiimit sekä ymmärtämällä asiakkaitamme pystymme luomaan parhaat ratkaisut ja palvelut.