Prenner - Project engineering partner

prenner

project engineering partner

Rekrytointi

Menestyksemme pohjana ovat osaavat ja hyvinvoivat työntekijämme. Meille on mukava tulla töihin, meillä saat olla kuka olet ja töissä viihdytään. Kunnioitamme toisia, onnistumme yhdessä ja panostamme jatkuvaan oppimiseen. Haastamme vallitsevat käytännöt ja olemme ennakkoluulottomia etsiessämme ratkaisuja, jotka ovat asiakkaidemme ja maapallon parhaaksi. Haluamme työskennellä hyvien tyyppien kanssa ja koota parhaat projektitiimit.

Miksi haluaisit liittyä meihin ja valitsisit Prennerin työnanatajaksi? Me haluamme tarjota parhaan työpaikan ja työntekijöille mahdollisuuden menestyä. Siinä onnistuaksemme tarjoamme muun muassa

  1. Monipuolisia tehtäviä. Toimimme useilla eri teollisuuden aloilla projektiluontoisesti ja jokainen projekti on erilainen. Se tarkoittaa vaihtelevia ja mielenkiintoisia tehtäviä kansainvälisissä projekteissa, uuden oppimista, matkustamista eri työmaille ja uusia henkilöitä, joiden kanssa toimitaan.
  2. Erinomaiset työsuhde-edut. Tarjoamme työntekijöillemme mm. lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit, kattavan työterveyshuollon sekä henkilökohtaisen terveysvakuutuksen. Lisäksi tarjoamme haluamasi työvälineet sekä työsuhdepyöräedun ja aamupuuron toimistolla. Pidämme huolta myös työntekijöiden perheiden hyvinvoinnista tarjoamalla mm. lastenhoitoa, perhereissuja ja virkistyspäiviä. Eikä sovi unohtaa tulosbonuksia.
  3. Mahdollisuuden kouluttautua. Pidämme huolta työntekijöidemme osaamisesta ja kannustamme työntekijöitämme pitämään osaamisensa huipputasolla. Järjestämme työntekijän halujen ja meidän tarpeemme mukaisia koulutuksia. Se voi tarkoittaa esimerkiksi projektin- ja liikkeenjohdon koulutusta, teknillisen osaamisen kasvattamista tai ohjelmistojen käyttökoulutusta.
Avoimet tehtävät

Ilmoitamme tällä sivulla avoimista tehtävistä. Etsimme jatkuvasti mm. projekti-insinöörejä, asennusvalvojia ja työmääpäälliköitä, joten olisimme iloisia saadessamme avoimen hakemuksesi. Jos viihdyt teollisuuden projektitoiminnassa, voit rohkeasti jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen antti.karkkainen@prenner.fi tai tuomo.vengasaho@prenner.fi.

Hae kumppaniksi

Me Prennerillä rakennamme pitkäkestoisia asiakassuhteita eri teollisuuden aloilla.
Teemme yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa ja rakennamme mittavaa kumppaniverkostoa tuottaaksemme parhaat mahdolliset palvelut asiakkaillemme.

Tarjoamme kumppaniverkostollemme myyntikontakteja, puitesopimuksia, osaamisen kehittämistä, asiakasviestintää ja -tapahtumia, markkinointia sekä ohjelmistolisenssejä.

Osana kumppaniverkostoamme saat mahdollisuuden työskennellä maailman johtavien asiakkaiden ja merkityksellisten projektien kanssa keskittyen osaamiseesi ja asiantuntemukseesi.

Miten kumppanuus toimii?

Prenner hoitaa toimeksiannot ja myynti- ja asiakasviestinnän. Hyväksyttynä kumppanina profiilisi yhdistetään asiakastarpeisiimme ja sinä voit toimia Prennerin alihankkijana monissa mielenkiintoisissa tehtävissä.

Sinä toteutat toimeksiannon oman yrityksesi kautta itsenäisenä konsulttina tai konsulttiyrityksenä, jossa työskentelee useita konsultteja.

Jos sinulla ei ole omaa yritystä, voimme auttaa sinua löytämään ratkaisun, kuinka voimme tehdä liiketoimintaa yhdessä.

Haluatko olla rakentamassa maailmaa, jota ei vielä ole ollut?
Liity meihin ottamalla yhteyttä prenner@prenner.fi

Avoimet tehtävät
Avoin työpaikkailmoitus
Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia ammattilaisia teollisuuden työmaille. Työmaat sijaitsevat ympäri Suomea, joten tehtävät vaativat todennäköisesti matkustusvalmiutta. Meillä on mahdollista päästä työskentelemään myös ulkomaille.
Haetaan kumppania

Haluatko olla rakentamassa maailmaa, jota ei vielä ole ollut?

Liity meihin ottamalla yhteyttä prenner@prenner.fi